De Toppers beginnen aan negende concertreeks in Arena

De Toppers beginnen aan negende concertreeks in Arena

AMSTERDAM - De Toppers beginnen vrijdag aan de negende editie van hun glitter- en glamourspektakel in de Arena, maar wat het publiek te wachten staat, willen ze niet zeggen. "Zelfs onze families weten niet alles", zegt René Froger in het AD van donderdag.

Volgens Gerard Joling krijgt de show vaak onterecht kritiek. "De shows zijn zo'n ongekende en kostbare happening. Ik hoor weleens neerbuigend: die drie schudden zo'n feestje makkelijk uit de mouw. Maar de criticasters hebben geen idee wat er bij komt kijken. We presteren echt wat. Er is geen buitenlandse act die de Arena drie keer vol krijgt. Wij, drie Nederlandse zangers, dus wel", stelt de zanger.

En voor het geld doen de drie mannen het niet, zegt Jeroen van der Boom. "Ik kijk er het hele jaar naar uit. Ik beschouw de Toppers als één, mooie onvergetelijke 'vakantie' waar ik het hele jaar op teer. Ook al moet er keihard gebuffeld worden. Maar dat is niet erg."

Jubileumeditie
De 2013-editie moet nog beginnen, maar de drie zangers zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de jubileumeditie van volgend jaar.

"Hoe vreemd het ook klinkt, we hebben als harmonieus vriendenclubje vorige week alweer de eerste vergadering gehad voor de jubileumeditie van 2014. Nummer tien zal echt alles slaan", aldus Van der Boom. Froger: "Klopt! Er zijn zelfs al globaal nummers en medleys geselecteerd. Dit concept kan, als wij het tenminste volhouden, nog jaren mee."

« Terug naar vorige pagina