De Froger's in aktie voor Stichting Heppie

De Froger's in aktie voor Stichting Heppie

Lieve Froger en Heppie vrienden,

Op 2 november loop ik, samen met mijn zoon Danny en 2 goede vrienden, de marathon van New York. Dat doen wij voor het fantastische doel Stichting Heppie.

De marathon van New York is voor mij heel speciaal om te doen. Het is geen makkelijke strijd maar zo leuk om mee te maken. De aanmoedigingen door je geliefden en compleet vreemde mensen, de muziek die je hoort langs de kant van de weg, zelfs mijn eigen liedjes voorbij horen komen! Voor de start focus ik al mijn energie op positiviteit, ademen en het houden van een 'heppie' mentaliteit. Wanneer dan NEW YORK NEW YORK begint te spelen kunnen we gaan ……

Onderweg heb je in het begin nergens erg in. Je voelt de eventuele koude wind of regen niet. Alle renners lijken gelukkig en dankbaar en we geven elkaar energie gedurende de uurtjes dat je loopt.
Brooklyn is het meest gekke van allen, de menigten zijn zo opgewonden en luid, schreeuwen constant I LOVE YOU. Muziekbandjes op elke hoek, mensen op het balkon en daken. Kleine kinderen die een high five willen langs de kant.
Harlem is ook zo’n leuke plek om door heen te rennen. Gevuld met kleine kinderen die onwijs goed drums spelen!
Je moet het ervaren hebben om uit te kunnen leggen…..

In ons eigen landje komen kinderen veel te vaak terecht in moeilijke en schrijnende situaties waar ze niks aan kunnen doen. Wanneer er thuis problemen zijn, zijn de kinderen daar altijd de dupe van. Een kind moet een kind kunnen zijn. Heppie heeft een enorme club vrijwilligers gelukkig waar het enthousiasme vanaf spat. Zij geven deze kinderen een vakantie die barst van gezelligheid en positiviteit. Lekker genieten en ontspannen, gewoon even de zorgen van thuis vergeten en lol maken. Zo hoort het toch? Ik gun het ze zo.

Daarom doe ik er ook van alles aan om zoveel mogelijk sponsoren te vinden. Help je ook mee? Sponsor DE FROGER’S IN AKTIE VOOR HEPPIE. Gezamenlijk kunnen wij dan volgend jaar weer veel kinderen blij maken met een onbezorgde vakantie in Hotel Heppie!

De teller laat zien hoeveel we tot nu toe al opgehaald hebben! We hebben al toezeggingen van diverse bedrijven en personen dat zij Danny en mij sponsoren en DIE teller staat inmiddels op 13.500 euro! Een heel mooi begin maar er kan natuurlijk nog veel meer bij. Mijn streefbedrag is minimaal 25.000 euro. Elke euro van jullie erbij is er 1 en ook daar ben ik ontzettend blij mee want al die eurootjes bij elkaar is ook weer een mooi bedrag om het kind wat het zo nodig heeft te helpen! En dan maak je mij net zo "HEPPIE" als dat kindje.

De link naar de sponsorpagina is
https://www.maakheppie.nl/rene-froger

Liefs Rene

« Terug naar vorige pagina