Speciaal concert Music of Life op 25 februari 2014

Speciaal concert Music of Life op 25 februari 2014

Voor het 30ste seizoen kunt u weer gaan genieten van toonaangevende artiesten in de prestigieuze concertserie
Sterren aan Zee. Komend seizoen hopen we ook nog eens de 50ste editie te organiseren. Als kroon wordt er een officiële Music of Life! tulp op de markt gebracht en in 2014 ten doop gehouden. Deze tulp betekent namelijk een teken van leven en van overleven. Kanker betekent steeds vaker 'leven' in plaats van overlijden.

Sinds 1984
Het huidige concept, Music of Life is indertijd door KWF Kankerbestrijding in het leven geroepen onder de naam Goede Doelen Concert. Tijdens het 60 jarig bestaan van KWF Kankerbestrijding en tijdens het 25e Goede Doelen Concert is de naam officieel omgedoopt naar KWF for Life! oftewel Music of Life! Sindsdien geven vele bekende artiesten een concert in deze serie. Vaste artiesten die een concert geven in deze serie en KWF Kankerbestrijding een warm hart toedragen zijn o.a.
Jan Smit, Marianne Weber, Nick & Simon en Ruth Jacott. Bekende artiesten dragen dan ook graag een steentje bij en geven een concert in één van de mooiste theaters wat Nederland rijk is; het AFAS Circustheater te Scheveningen / Den Haag.

« Terug naar vorige pagina