Partners

 • Rocket Agency & Events

  Rocket Agency & Events

  Waarom u het beste artiesten kunt boeken bij Rocket Agency?
  Rocket Agency verzorgt al meer dan 25 jaar de boekingen van Rene Froger en al meer dan 35 jaar van diverse artiesten. Rocket Agency is één van de oudste en meest gerenommeerde artiestenbureau’s en is inmiddels door Buma Stemra uitgeroepen tot ‘Beste boekingskantoor van Nederland 2012/2013’.

  Regterweistraat 15D
  4181 CE  WAARDENBURG
  T: 0418-576085
  E: agency@rocket.nl
  Bezoek hier de website »

 • Toppers in Concert

  Toppers in Concert

  Wat in mei 2004 begon als een eenmalige samenwerking van drie succesvolle soloartiesten bij de concerten van René Froger groeide de afgelopen vijf jaar uit tot cult en een klinkende traditie. Met het gezamenlijke concept ‘Toppers in Concert’ hebben de publiekslievelingen René Froger, Gordon, Gerard Joling en Jeroen van der Boom de afgelopen jaren alle denkbare records verbroken.

  Toppers in Concert is het ‘Meezingfeest van het Jaar’ waar de afgelopen jaren door honderdduizenden fans naar toe wordt toegeleefd. Bij de zesde editie dit jaar verwelkomen de Toppers hun miljoenste (1.000.000) concertbezoeker bij het feest van verbroedering in het grootste ‘Meezingcafé’ van Nederland; de Amsterdam ArenA! Jong en oud, arm en rijk, blank en donker, homo en hetero, voor één avond samen één!
  Bezoek hier de website »

 • Qball Internet BV

  Qball Internet BV

  Qball Internet is opgericht in 1999, gevestigd in Alkmaar en werkt met een enthousiast en ervaren team van 10 medewerkers. Daarnaast wordt samengewerkt met verschillende partners die het ontwikkelen van techniek door Qball Internet laten verzorgen. Onze focus ligt op de ontwikkeling en implementatie van intelligente oplossingen voor digitale proposities en -platformen. Belangrijk uitgangspunt is dat die oplossingen u als opdrachtgever altijd zelfstandige controle bieden.
  Bezoek hier de website »